• Consells Inmob

  Recerca d´immobles

  El primer pas en la recerca d´un immoble es tenir clar la seva utilitat, la zona, les necessitats personals o familiars, tamany que volem, si estem disposats a fer reformes i quin pressupost real tenim.

  Per saber el pressupost que tenim es aconsellable, si no teniu els diners, visitar una entitat financera per saber si us donaran un préstec hipotecari...

  + info
 • Consells Inmob

  A internet no es ven tot

  Hi ha gent que es pensa que internet és un lloc on es posa un anunci de venda d´un immoble i als pocs dies ja està venut. Un particular que només té un immoble per vendre i fora de preu de mercat, captarà molt poques visites i serà molt difícil la seva venda.

  + info
 • Consells Inmob

  Encertar l´immoble

  Trobar un immoble perfecte a les nostres necessitats i al nostre gust és gairebé impossible a menys que tinguem un pressupost molt alt, sovint és més adient baixar el llistó de les exigències, baixar el pressupost de compra i adaptar l´habitatge fent millores al nostre gust. La casa al teu gust no existeix si no la fas tú, no busquis la perfecció a preu de ganga perquè no la trobaràs.

 • Consells Inmob

  I per què no de lloguer?

  Ara per la compra d´un habitatge fa falta tenir en efectiu el 10% per les despeses, i entre un 10% i un 20% més d´entrada, hi ha molta gent que no disposa d´aquest import. Tot i que al comprar, més aviat o més tard sempre es recupera la inversió, perquè és com un fons d´estalvi, s´està posant molt de moda...

  + info
 • Consells Inmob

  Compra responsable

  Compra una propietat a un preu just i no et tornis boix fent obres, fes just pel que necessites i pensa que algun dia l´hauràs de vendre.

  Si has fet una compra responsable sempre recuperaràs la inversió, perquè amb el temps encarà que ara sembla que no, els preus sembre tornen a pujar.

 • Consells Inmob

  Que no et cobrin de més!!!

  Normalment a les capitals les obres de reforma tan mà d´obra com els materials acostumen a valer més diners que a les zones rurals. D´això s´aprofiten alguns industrials quan fan un obra per algú de la ciutat, les reformes es poden fer molt bé de preu amb Rusticponent, a més al mateix preu tens el nostre servei d´ interiorisme per no tenir preocupacions en la direcció de l´obra ni en la tria de materials.

  + info
 • Consells Inmob

  Finalitat de la compra

  Tots aquells detalls constructius o d´imatge que tan ens fixem a l´hora de comprar o llogar un habitatge i que ens semblen tan importants i indispensables, passen a un segon terme quan ja disposem de l´immoble. En definitiva, l´important és l´ús del mateix, si és per exemple per segona residència...

  + info
 • Vols vendre?

  Assessors immobiliaris a comarques

  Has provat de vendre el teu immoble sense sort?  Comences ara? Tota casa té el seu comprador si el preu és correcte, tot i així, de vegades s´ha de fer moltes gestions per poder aconseguir la venda, la manera més còmoda, fàcil i efectiva per tú és que ho deixis en mans de professionals com INMOB, treballadors i honestos, que farem l´impossible per aconseguir vendre el teu immoble. Per totes les gestions que realitzem amb el temps de venda, si no venem no cobrem, a tú no et costarà ni temps ni diners.

   

   

   

   

   

Immobiliaria online

Hola, sóm Rusticponent, l´agencia 2.0 dedicada a la gestió immobiliària. Si el que vols és vendre una casa de poble, vendre una casa de camp, vendre una masia, vendre finca rústica, o bé, si per altra banda estàs interessat en comprar una casa de poble, comprar una masia, comprar una casa de camp o vendre una finca rústica a la província de Lleida o Tarragona, estàs en el lloc adient. Amb 15 anys d´experiència en el sector, podem dir que som una empresa moderna, jove, dinàmica i inquieta, que ens encanta estar sempre a l´última, treient profit a les xarxes socials, conectats les 24 hores per donar el millor servei als nostres clients, de manera honesta, ràpida i eficàs en la gestió.

Calitat i preu de mercat actualitzat

Disposem d´un catàleg de propietats molt seleccionades per calitat i a preu de mercat actualitzat, amb fotografies i dades per encertar en l´elecció de les visites a realitzar, podent veure´s les propietats sempre amb cita prèvia, qualsevol dia a qualsevol hora, fins i tot festius, sempre per la vostra comoditat.
Podeu demanar una visita per telèfon, mail, whatsapp o messenger de facebook.

Venem la seva propietat en el mínim temps possible.

Ben situats a internet amb la nostra pròpia web, garantitzem als vendedors i promotors publicitat en bona situació en els portals immobiliaris més importants de Catalunya com Habitaclia, per aconseguir vendre la seva propietat en el mínim de temps posible.

Solucionem problemes

Revisem tot l´estat de documents i càrregues de cada immoble, solucionem problemes de documentacions, notarials, cadastrals o de registre de la propietat i gestionem hipoteques de manera gratuita, només per confiar la compra, la venda o el lloguer amb nosaltres.

Noves propietats

Cada nova propietat s´envia automàticament a tota la nostra cartera de clients demandants, captant així compradors potencials al moment amb el nostre novedós sistema d´alertes.

Reformes integrals

També fem projectes d´interiorisme, reformes integrals a pressupost tancat, per treure´n el màxim rendiment i aprofitament a la vivenda, segons les necessitats i els gustos del client y sempre adaptant-lo al seu pressupost. I si teniu un pressupost fet, us el millorem!!!

Consells Inmob

Recerca d´immobles

El primer pas en la recerca d´un immoble es tenir clar la seva utilitat, la zona, les necessitats personals o familiars, tamany que volem, si estem disposats a fer reformes i quin pressupost real tenim.

Per saber el pressupost que tenim es aconsellable, si no teniu els diners, visitar una entitat financera per saber si us donaran un préstec hipotecari, depenent dels vostres ingressos, dels estalvis que tingueu i de la vostra edat, disposareu d´una quantitat concreta i ja podreu començar la recerca.

Simulador d´hipoteques

Hi ha molta gent que fent la recerca al revés han aconseguit es il·lusionar-se amb un immoble i després decebre´s per no poder-lo comprar, després d´haver dedicat molt temps i diners en una recerca innecessària.

Consells Inmob

A internet no es ven tot

Hi ha gent que es pensa que internet és un lloc on es posa un anunci de venda d´un immoble i als pocs dies ja està venut. Un particular que només té un immoble per vendre i fora de preu de mercat, captarà molt poques visites i serà molt difícil la seva venda. Estar ben assessorat per professionals té molts avantatges: li fixarem el preu real de venda, farem un bon reportatge fotogràfic del seu habitatge, invertirem molts diners en portals immobiliaris per sortir en bona situació i tenir més contactes pel seu immoble; al tenir molts més anuncis captem molts més compradors, a més dels que ja tenim en cartera. Li farem els viatges que facin falta per ensenyar la seva casa, fins i tot, caps de setmana, per no perdre cap possibilitat de venda i sense cap cost per vostè.

Llavors, quin inconvenient té per què li fem la gestió de venda?

Contacti amb Inmob, li farem la vida més fàcil i li vendrem la seva propietat, segur!!

Consells Inmob

Encertar l´immoble

Consells Inmob

I per què no de lloguer?

Ara per la compra d´un habitatge fa falta tenir en efectiu el 10% per les despeses i entre un 10% i un 20% més d´entrada, els quals hi ha molta gent que no disposa d´aquest import. Tot i que la compra més aviat o més tard sempre es recupera l´import i és com un fons d´estalvi, s´està posant molt de moda el lloguer de 2ª residència de cases rústiques en pobles petits, una manera de gaudir de 2ª residència per un cost més petit que el de compra i sempre pots canviar de zona o de vivenda sense cap consequència per tú.

La poca oferta que hi ha de lloguer en zones rurals fa que quan en surt una, molts clients la volen i es reserva de seguida, és difícil arribar a tenir-ne unes quantes de mostra, doncs és un bé escàs, però una opció molt ben acceptada pels nostres clients.

Consells Inmob

Compra responsable

Consells Inmob

Que no et cobrin de més!!!

Normalment a les capitals les obres de reforma, tan la mà d´obra com els materials, acostumen a valer més diners que a les zones rurals. D´això s´aprofiten alguns industrials quan fan un obra per algú de la ciutat, les reformes es poden fer molt bé de preu amb Rústic Ponent, a més al mateix preu tens el nostre servei d´ interiorisme per no tenir preocupacions en la direcció de l´obra ni en la tria de materials.

Amb un bon projecte d´interiorisme, vivendes que no n´aguesis donat res han quedat espectaculars, només falta saber veure les possibilitats reals d´un habitatge encara que el vegis molt antic, prova d´imaginarte els espais reformats i no et costarà trovar alguna casa que t´agradi, ves més enllà del que veuen els teus ulls.

Consells Inmob

Finalitat de la compra

Tots aquells detalls constructius o d´imatge que tan ens fixem a l´hora de comprar o llogar un habitatge i que ens semblen tan importants i indispensables, passen a un segon terme quan ja disposem de l´immoble. En definitiva, l´important és l´ús del mateix, si és per exemple per segona residència, el fet de poder-te escapar amb els teus, disfrutar amb els fills o amb la parella, sortir del lloc habitual a passar uns dies de descans per trencar amb la rutina, és el més important, més que la matèria en sí. El que t´emportaràs d´aquí són les experiències que hagis viscut, viu intensament i aprofita cada moment.

Vols vendre?

Assessors immobiliaris a comarques

Inmob © 2011 All Rights Reserved

Camí de l´estació s/n · La Floresta 25413 · Tel.: 660018009(lleida) / 620620887(tarragona) · A/e: ivan@inmob.cat

Avís legal

De conformitat amb el que estableix la Llei 15/09 de Protecció de Dades , Rusticponent li informa que les seves dades seran registrades informàticament per complir amb la finalitat per a la qual ens contracta (vendre, comprar o llogar un immoble), que no es facilitaran a tercers i que podrà exercitar els seus drets d´accés, rectificació, oposició i cancel.lació dirigint un escrit a: Rusticponent c/ Roger de Llúria nº 6 2º 3ª de Les Borges Blanques C.P 25400 (Lleida) o per e-mail a info@rusticponent.com

Col·laboracions

Coneixes alguna casa singular o finca molt interessant i vols que gestionem la venda junts?  tens un possible comprador per un immoble i no el troves?             si la teva prioritat és quedar bé amb els teus clients, truca´ns i podrem fer alguna cosa junts.

Cenics | Disseny Web
C/ Roger de Llúria, 6, 2n 3a · Les Borges Blanques 25400 · Tel.: 615 592 677 / 973 142 086 · A/e: info@rusticponent.com